Race 4

Zandvoort

Race 4 - Zandvoort

Race dag 4 op circuit Zandvoort en mijn aller eerste business event!

We begonnen de dag zoals gewoonlijk met de kwalificatie. Ik zat in een goed groepje. Ik kon aardig volgen, maar mijn snelste ronde zat er net te ver achter voor een goede slipstream die je echt nodig hebt!
Een mede coureur wilde een slipstream geven, maar toen werd het helaas een code rood. P12 in de kwalificatie.

Race 1
De hele race in een leuk clubje kunnen rijden nadat ik mijn start had verpest. Goed terug gevochten, maar helaas niet kunnen aansluiten bij de kopgroep. Uiteindelijk niks verloren en terug gevochten naar plek 12.

Race 2
Na een betere start dan in race 1 weer de gehele race kunnen vechten met een groep van 6 heren inclusief een mooie eind battle met één van de ervaren rijders in het veld. P11 als resultaat.

Race 3
De start ging goed, maar helaas uitkomen bocht 1, in het gedrang een duw van de zijkant gehad. De vangrail kwam heel dichtbij, maar het ging gelukkig net goed! Ik had de Mazzie snel weer recht, maar moest achteraan het veld beginnen.
Ogen naar voren en jagen!
Van plek 23 naar plek 15 kunnen rijden en de race had niet langer moeten duren, want anders had ik nog wat plekjes gepakt!

Hoe dan ook weer een super mooie dag gehad en het was geweldig om mijn sponsoren mee te nemen in mijn droom!