Bente boer racing

Events

BBE Zandvoort

Op mijn aller eerste event maak je kennis met de autosport. Je bent V.I.P. gast tijdens één van mijn races op het circuit van Zandvoort.  Geniet onder het genot van verschillende hapjes en drankjes van mijn races. Je maakt de actie, passie en spanning van dichtbij mee. Je kunt vragen stellen aan de monteur, aan mij en mijn coach. 

Ook maak je kennis met de andere sponsoren en kun je je eigen netwerk steeds verder uitbreiden. Afgelopen jaar zijn er tijdens de events verschillende mooie samenwerkingen ontstaan. 

BBE karting

Na een middag langs de zijlijn hebben gestaan is het tijd om zelf de basis van het race onder de knie te krijgen. Tijdens deze avond geef ik een kart clinic en leer ik jou de kneepjes van het vak! 
We gaan met elkaar de strijd aan om mooie prijzen en er staat een heerlijke BBQ op je te wachten. 

Ben jij de snelste? 

BBE Autosport

Nu je een dag hebt mee gemaakt hoe het er in de racerij aan toe gaat en de basis weet is het tijd voor het echte werk! We gaan het circuit van Zandvoort op.

Dit doe je niet zomaar. Eerst mag je naast mij instappen in de Mazda, om vervolgens onder begeleiding te oefenen in de sim en daarna zelf het circuit op te gaan met een ervaren instructeur die met jou samen de grens opzoekt! 

Durf jij het aan om over het circuit te knallen?

Ga dan mee op avontuur en beleef mijn droom!