Bente Boer Racing

Over mij

Bente Boer Racing

Wie ben ik

Roze stickers en bloemen op de kart en een paardenstart onder de helm vandaan.
‘’ Die moeten we kunnen hebben! ‘’ Bovenstaande wordt vaak geroepen of gedacht op de Nederlandse kartbanen, maar niets is minder waar.

Mijn naam is Bente Boer, 22 jaar oud en woonachtig in Gouda. In een wereld die vooral bekend staat als mannenwereld ga ik laten zien dat ik als jonge vrouw mijn mannetje sta.

In totaal ben ik 6 jaar actief geweest binnen de kartsport. Waarvan de laatste 2 jaar op NK en EK niveau. Dit alles heb ik bereikt door keihard te werken!

Vele personen denken dat de racerij alleen maar is weggelegd voor de mensen met veel geld. Niets is echter minder waar en dat bewijs is ik al jarenlang! Ja, racen is een erg dure sport. Maar door keihard te werken en een groot netwerk op te bouwen met bedrijven en personen die in jouw geloven is deelname én succesvol zijn in de racerij voor iedereen mogelijk!

Mijn top prestaties

Een derde plaats in het Zuid-Hollands kampioenschap.

Verschillende top vijf prestaties binnen het NK
2-takt en GK4.

P3 rookie Max5 cup en p13 algemeen in mijn eerste autosport seizoen.

P9 algemeen kampioenschap Max5 cup van de 50 deelnemers 

Met keihard werken
bereik je alles

In totaal ben ik 6 jaar actief geweest binnen de kartsport. Waarvan de laatste 2 jaar op NK en EK niveau. Dit alles heb ik bereikt door keihard te werken!

De meeste denken dat de racerij alleen maar is weggelegd voor de mensen met veel geld. Niets is echter minder waar en dat bewijs ik al jarenlang! 
Ja, racen is een erg dure sport. Maar door keihard te werken en een groot netwerk op te bouwen met bedrijven en personen die in jouw geloven is deelname én succesvol zijn in de racerij voor iedereen mogelijk!

Mijn doelen voor de komende jaren

Top 3

Rookie kampioenschap Mazda MX5 cup 2022  

Top 10

Algemeen kampioenschap Mazda MX5 cup 2023

Top 5

Algemeen kampioenschap Mazda MX5 cup 2024

Doorgroeien

Binnen de top van Nederlandse autosport in 2025