Bente Boer Racing

BBE Event

Bente Boer Racing

BBE Event

Dit seizoen neem ik mijn sponsoren en haar genodigden graag mee in mijn wereld. Via drie business events, de Bente Boer Events, laat ik mijn sponsoren kennis maken met de racerij. Zo neem ik jullie mee naar de basis van de autosport: Het karten. Via de BBE karting leer ik jullie de fijne kneepjes van het vak. Dit is nodig voor het tweede BBE, de autosport experience. Op deze dag racen mijn sponsoren en haar relaties zelf op het Formule 1 circuit van Zandvoort! Ook stappen jullie deze dag bij mij in en beleven jullie de adrenaline en g-krachten van een coureur van heel dichtbij!

Het BBE seizoen sluiten wij af met een netwerk event op Circuit Zandvoort bij mijn finale wedstrijd van het seizoen. Op deze dag krijgen mijn sponsoren een kijkje achter de schermen en volgen jullie live de actie vanaf een V.I.P. locatie. Nodig klanten of medewerkers uit en sluit het seizoen af met een hapje en een drankje op een unieke locatie.

Wil jij ook deelnemen aan één of meerdere BBE’s? Dat kan! Stuur mij een berichtje en race mee in de gezelligste business club van Nederland!